4851fi.jpg

Mama tovert oude hemden van haar man om in kleertjes voor haar dochters

1/06/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

De Amerikaanse mama Stephanie Miller maakt regelmatig zelf kleertjes voor haar kinderen. Op het eerste gezicht niet zo speciaal, ware het niet dat Miller oude hemden van haar man omtovert tot kleedjes voor haar dochters. Keileuk!

Miller studeerde kunst, maar toen ze mama werd had ze nauwelijks nog tijd om te schilderen. Bovendien kreeg ze af te rekenen met een postpartum depressie en was ze zichzelf een beetje kwijt.

Stephanie Miller

Liefde voor het creatieve

Ondertussen heeft ze vier kinderen en herontdekte ze haar liefde voor het creatieve dankzij de naaimachine die ze kreeg van haar man.  “Ik was meteen verslaafd! Het hielp om mijn depressie te overwinnen, en ik voel me weer oprecht gelukkig”.

Ik kreeg het niet over mijn hart dat hemd weg te gooien

Met behulp van YouTube-filmpjes leerde de Amerikaanse om jurkjes te maken voor haar twee dochters. “Toen een hemd van mijn man gekrompen was, kon ik het niet over mijn hart krijgen het weg te gooien. Hij had dat hemd nog maar net gekregen van mij! En dus dacht ik, misschien moet ik er iets nieuws van proberen te maken.”

voor - na

Unieke en betaalbare stuks

Zo ging de bal aan het rollen. Omdat de eerste poging meteen een hit was, maakt Miller ondertussen regelmatig kleren voor haarzelf en haar dochters. “Als ik bezig ben met de was, rapen de meisjes de hemden van hun papa op en tonen ze me welke kleedjes ze graag zouden willen. Zo kan ik unieke en toch betaalbare stuks maken. En het gaat dan nog eens sneller ook, want de knopen en een deel van de zoom moet ik zelf niet meer doen.”

voor - na

Het resultaat mag er in elk geval zijn. Misschien een ideetje voor de creatieve mama’s onder ons?

voor - na

Bron: The Huffington Post