papa met newborn baby

Vaderdag: 8 superleuke cadeau-ideeën

29/05/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Binnenkort is het weer zover: Vaderdag. Hét moment om de papa van je kindjes én je eigen papa in de bloemetjes te zetten. Ben je nog op zoek naar inspiratie voor een leuk cadeautje? Wij zetten alvast 8 leuke ideetjes op een rijtje!

Onze top 3 uit onze webshop

Legendaddy

1. Een koffiemok

Een lekkere koffie smaakt altijd (en is na alweer een slapeloze nacht vaak ook broodnodig). Maar uit deze koffiemok smaakt die vast nóg veel beter! Speciaal voor alle legendarische papa's ;-). 

sleutelhanger

2. Sleutelhanger 

Op zoek naar iets kleins? Deze toffe sleutelhanger is gemaakt van leer en is ideaal om aan je autosleutel of sleutelbos te hangen. Stijlvol én handig dus. En de boodschap 'Mighty dad' maakt het helemaal áf! 

 

3. Het boek 'De Papa Handleiding - extra dikke editie' 

De papa handleiding

Dit boek zorgt voor de nodige ontspanning én humor.  Arno Van de Velde, aka Arnoleon, is papa van twee kleine deugnieten. In De papa handleiding - nieuwe editie - deelt hij zijn ervaring en inzichten. Honderden kleine aha-momentjes en clichés komen aan bod, net zoals alle dingen die hij net niet verwacht had!

In de nieuwe editie zijn we één jaar verder, maar is papa Arnoleon ook wijzer geworden? Welke worstelingen en inzichten ervaarde hij als ADHD-ouder? En welke lessen leerde hij over de impact van het ouderschap op je relatie als koppel?

Aan de hand van hilarische cartoons toont hij tientallen eerlijke en herkenbare situaties over het papa-zijn.
Hij schuwt geen enkel thema en bezorgt je, naast een goede dosis humor, ook zijn echte tips.

Onze top 5 van ideetjes waarmee je altijd scoort

 1. Een ontbijt (op bed)
  Wat is er leuker dan uitgebreid te ontbijten met het hele gezin? Smullen van de lekkerste hapjes, tijd voor elkaar – en ondertussen kunnen de kinderen hun versjes opzeggen en hun knutselwerkjes bovenhalen. Puur genieten, en de perfecte start van een zalige Vaderdag!
 2. Een wijnabonnement
  Een origineel cadeau voor wijnliefhebbers: een wijnabonnement. Een leuke manier om nieuwe wijnen te leren kennen en telkens weer een verrassing om de inhoud te ontdekken.
 3. Barbecue-spullen
  Mannen en vuur, het blijft een gouden combinatie. Ook als het over barbecueën gaat, zijn veel mannen er dus als de kippen bij. Een papa die zich dé Grillmaster waant is ongetwijfeld blij met een nieuwe barbecue, een hippe schort of de perfecte barbecuetang!
 4. Een etentje, inclusief babysit
  Altijd leuk om samen gezellig uit eten te gaan. En mooi meegenomen: met dit cadeau kan je zelf gewoon mee genieten!
 5. Een leuk uitstapje
  Tijd om te genieten van elkaar, iets mooiers kan je eigenlijk niet geven. Hiermee kan je nog twee richtingen uit: een gezinsuitstapje, of een uitstapje onder jullie tweetjes. Tickets voor een voetbalmatch, gaan picknicken of een Vespa-tour: kies een uitstapje die de papa in kwestie op het lijf is geschreven, en scoren doe je sowieso!  

 

 

 

 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes