Designer Outlet Roosendaal

Uitgetest: een dagje shoppen in Designer Outlet Roosendaal, mét peuter

12/10/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Op een zonnige zondag gaan shoppen met een peuter van 2,5 jaar? In theorie klinkt dat als een geweldig idee, maar hoe is dat in de praktijk? Onze keuze valt op een bezoekje aan Designer Outlet Roosendaal, waar we graag de proef op de som nemen.

Designer Outlet Roosendaal is een leuk (openlucht) designer outlet center, waar recent een nieuw speelpleintje werd geopend. Dat klinkt als de ideale combo voor mezelf en m’n dochter.

Zonder veel stress, met duidelijke signalisatie en (handig!) een grote parking vinden we dit shopwalhalla net over de grens. Bij aankomst wil Ella meteen papa bellen om even aan te geven dat we goed zijn aangekomen. 

Designer Outlet Roosendaal

De eerste winkeltjes gaan vlot. Samen keuren we de paspoppen en de eerste trui, muts en sjaal gaan al meteen over de toonbank. De outlet prijzen vallen zeker in de smaak: je krijgt hier het hele jaar door kortingen tot wel 70% op de retailprijzen! Er is een ruime keuze aan merkkledij, niet alleen voor mezelf, maar ook voor de kids en m’n man. Zo gaan we langs bij Noppies, Tommy Hilfiger, Sissy-Boy, Adidas, Guess ... 

Maar shoppen is lastig, zowel voor mama als voor een peuter. We zoeken daarom even wat rust in Rosie’s Play Area. Een superfijne speelplek, waar ik iets kan drinken terwijl Ella zich uitleeft.

Designer Outlet Roosendaal

Ideaal als afwisseling tijdens het shoppen! Veel rust komt er bij Ella uiteraard niet kijken: springen, glijden en klimmen is natuurlijk veel toffer ;-).  

Designer Outlet Roosendaal
Designer Outlet Roosendaal
Designer Outlet Roosendaal

We sluiten ons shoppingtripje af met een bezoekje aan speelgoedwinkel Ravensburger en samen kiezen Ella en ik nog een cadeautje voor haar broer. En zo is de eerste shopervaring met m’n dochter een onverwacht succes.

Ondanks een huilbui, wat gezaag en getrek geeft Ella ’s avonds aan dat zij het ook leuk vond: ‘Ik wil nog gaan schoppen (shoppen dus) met jou’.  

Een aanrader! 


 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Designer Outlet Roosendaal. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.