vrouw supermarkt boodschappen eten

Handige tip voor wie lactosevrij moet eten

10/01/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Als jij, je partner of je kind (plots) lactosevrij moet beginnen te eten, is het niet zo gemakkelijk om te weten wat je wel of niet kan eten en wat precies je opties zijn. Met al die verschillende producten en winkels zie je op en duur door het bos de bomen niet meer. Daarom startte Nele een handige website met tips. 

Hoe doe je vlot boodschappen als je lactosevrij moet eten? Waar moet je op letten? Welke producten kan je eten als je lactosevrij moet eten? 

Als je nieuw bent in de materie, kan het een hele zoektocht zijn. Nele kreeg tien jaar geleden te horen dat ze lactose-intolerant is. Na jaren uitzoeken, uitproberen en fervent etiketten te lezen, besloot ze haar ervaring te delen door een site op te starten boordevol tips. Want heel wat producten zijn ‘toevallig’ ook lactosevrij, iets wat veel mensen niet altijd weten. 

Op de website lactosevrijlekkers vind je tips om lactosevrij te eten en een uitgebreide lijst met producten die je veilig kan eten. Die voedingsmiddelen zijn handig gegroepeerd, met vermelding van de winkels waar ze te vinden zijn én met afbeelding zodat je ze gemakkelijk kan herkennen. 

Superhandig om je weg te vinden in het lactosevrije aanbod! 

Je vindt de website hier terug. 
 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes