Robotstofzuiger Roomba Combo i8+

WIN een proper huis voor je op vakantie gaat, oftewel een robotstofzuiger t.w.v. €599

14/06/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Wat zou je zeggen als we je een immer proper huis beloven? Dat we goed gek zijn waarschijnlijk. En toch ... met een robotstofzuiger kom je aardig in de buurt. Goed nieuws: wij mogen een iRobot Roomba Combo® i8 robotstofzuiger en dweilrobot weggeven! Ideaal om het huishouden helemaal aan de kant te zetten net voor je op vakantie vertrekt.

Wat als we zeggen dat er een robotstofzuiger is die zowel droog als nat kan schoonmaken? Met andere woorden: een robotstofzuiger en dweilrobot in één. En die dat schoonmaaktaakje net voor de vakantie zonder problemen van jou overneemt?

Zeg hallo tegen de iRobot Roomba Combo® i8. Die zet je de ene keer in als een robotstofzuiger en de andere keer als een dweilrobot, gewoon door de opvangbak te verwisselen. Je hebt dus een robotstofzuiger en -mop met uitstekende schoonmaakprestaties en aanpassingsmogelijkheden in huis. Schoonmaken gaat voortaan zoals jij het wil, waar en wanneer je wil.

Droog en nat schoonmaken

Wat als we zeggen dat er zelfs een robotstofzuiger is die ontworpen is om droog en nat schoon te maken. Met andere woorden: een stofzuiger en dweilmachine in 1.

Zeg hallo tegen de iRobot Roomba Combo® i8. Die zet je de ene keer in als een robotstofzuiger en en de andere keer als een dweilrobot, gewoon door de opvangbak te verwisselen.

Enkele van de toptalenten van de robotstofzuiger:

  • Wisselen van stofzuiger naar dweilrobot? Dat doe je heel eenvoudig door de opvangbak te verwisselen. In 1-2-3 geklaard.
  • Als je de opvangbak vervangt, kan je ervoor kiezen om je harde vloeren alleen te laten stofzuigen of te laten stofzuigen én dweilen.
  • Als je ook een Clean Base® hebt, is er een automatische vuilafvoer (apart verkrijgbaar voor de i8) waarmee de stofzuiger de opvangbak leegt. Dat wil zeggen: 60 dagen lang niet meer omkijken naar stofzuigen!
  • Voor een intelligente schoonmaakbeurt met iRobot OS leert de Roomba Combo® i8+ de indeling van je huis door Imprint® Smart Maps te maken. De robot gebruikt die kaarten om in gerichte banen schoon te maken.
  • Je kan 'No Mop Zones' instellen om aan te geven welke ruimtes niet mogen worden gedweild. Je kan kamers een naam geven, maar ook specifieke plekken in een kamer, zoals ‘de speelhoek’ of ‘de zithoek’. Zo kies je ervoor dat de robot het tapijt overslaat tijdens de (stofzuig- en) dweilbeurt bij de zetel, maar na een filmavond wel de popcorn rond de zetel opzuigt.
  • Kinderen … knoeien weleens. Geen probleem! Kruimels opzuigen is nu net zo eenvoudig als: ‘Roomba, maak de woonkamer schoon’. Gebruik je spraakassistent of de iRobot Home-app om je robot op de plaats van het onheil af te sturen.
  • En in tegenstelling tot sommige huisgenoten kan de robotstofzuiger de vuilere plekken in je huis detecteren en grondiger schoonmaken.

WIN: een iRobot Roomba Combo® i8 robotstofzuiger en dweilrobot t.w.v. €599

Robotstofzuiger Roomba Combo i8

Wij mogen de gedroomde huishoudhulp Roomba Combo® i8 robotstofzuiger en dweilrobot t.w.v. €599 weggeven!

Vul vóór 1 juli 2023 – 23u59 onderstaand wedstrijdformulier in.

En wie weet kan jij binnenkort rustig zitten chillen terwijl de je iRobot je huis schoonhoudt.

 

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner iRobot. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes