6364fi.jpg

Lise Delahaye

Lise Delahaye is kinesitherapeute van basisopleiding. Nadien studeerde ze nog Manuele therapie en Fasciatherapie bij.

Vanuit de Fasciatherapie en uit eigen ervaring kwam er een volgend project uit de bus : “Fasciatherapie en counseling als hulp bij kinderwens, ondersteuning bij fertiliteitsproblemen, problemen tijdens de zwangerschap, rouw en verlies en postpartum pathologie”. Ze volgt dan ook aanvullend heel wat opleidingen over het psychologische aspect hierrond.

Ze heeft haar eigen privépraktijk te Hoeilaart.

Ze staat in verschillende fertiliteitsklinieken op de zeer kleine lijst van hulpverleners.

Ze werd voor het eerst mama van een prachtige zoon in 2017 en in 2019 kreeg ze er een fantastische dochter bij.

Daar ging een heel fertiliteitstraject aan vooraf (PCOS, IVM , IVF , miskraam , overstimulatie, CMV,… ). Ze kan dus uit eigen ervaring spreken wanneer het gaat over ‘de emotionele loopbrug tussen Wens en Mama/Papa’. Het gaat over een engagement dat haar nauw aan het hart ligt.

Ze maakt gebruik van  manuele behandeling, bewegingstherapie, pedagogische begeleiding en ondersteuning. Zo leer je je lichaam terug ontdekken en in balans krijgen. Door empathie en erkenning, wordt er ruimte voor ventilatie gecreëerd. Via fysieke ontspanning komt men tot een betere doorbloeding. Het opheffen van blokkades in de bekkenregio en opnieuw het contact maken met je eigen lichaam, … zijn belangrijke doelen. Kortom er wordt een optimale basis  gevormd om voor jezelf, of samen als koppel,  de kracht en de moed te vinden om door te gaan, vol te houden, te rouwen, te aanvaarden, …