5860fi.jpg

Christina

Christina (1982), gehuwd, 2 kindjes: een zoontje van 5 jaar en een dochtertje van 1,5 jaar

Beste eigenschap: ik volg altijd mijn intuïtie!

Slechtste eigenschap: te laat komen. En soms chaotisch in mijn hoofd…

Volmaakt gelukkig: op zondagochtend, met vers gebakken pistoleetjes en koffiekoeken van de bakker en het ganse gezin aan de ontbijttafel. Of ’s avonds, als ik een flesje melk geef aan mijn dochter (dan is ze héél even toch weer mijn kleine lieve baby) Of als ik mijn lieve grote zoon, die overdag één brok energie is, ’s avonds vredig en rustig in zijn bed zie slapen. Van de luchthaven word ik ook instant happy, vooral als ik zelf op reis mag vertrekken :-).

Ik heb de pest aan arrogante mensen. En met een ochtendhumeur één van mijn kindjes om 7u ’s morgens naar het ziekenhuis voeren voor een nieuwe afspraak “buisjes in de oortjes steken”… Been there, done that!

Ik zou wel eens voor een dagje een man willen zijn. Zou het écht allemaal minder complex zijn? Kunnen ze écht geen 2 dingen tegelijk doen?

Mijn favoriete film: Bad moms… Need to say more? Vooral als ik ziek in de zetel onder een dekentje lig.

Dit waardeer ik het meest bij vrienden: ik hou van vrienden die positief in het leven staan. Vrienden die je de tijd uit het oog doen verliezen: Oei, is het al middernacht?? Hoog tijd om naar huis te gaan! Ai ai, at zal morgen vroeg weer pijn doen…

Mijn favoriete motto: ‘If you can dream it, you can do it’ Alles is mogelijk, als je er maar hard genoeg voor werkt en er in gelooft.