6456fi.jpg

Lieselotte

Mijn verhaal in het kort: 2019 heeft mijn leven voor altijd veranderd. Mijn prachtig zoontje Mil is geboren, de beste dag van mijn leven (lekker cliché) en 7 weken later is mijn sterke papa héél onverwachts gestorven. Dit is dan ook meteen de slechtste, hardste, moeilijkste periode van mijn leven. Pas mama zijn in combinatie met dit groot verlies, het is toch iets...

Werkt als content marketeer


Bij mijn vrienden waardeer ik eerlijkheid en openheid het meest. Geen taboes, geen oordelen. Love it!


Ik heb de pest aan het feit dat je dik wordt van eten.


Ik had graag meer genoten van mijn zwangerschap en me minder zorgen gemaakt. En dat is meteen ook een werkpuntje: minder zorgen maken en de controle loslaten over wat je niet kan veranderen.


Mijn helden zijn mijn moeke en papa in de hemel, mijn vriend die een geweldige papa is en mijn sterke mama. Oh en Janne Schuijn, zij is een mindset coach met een kindje met een aandoening en een kick ass iemand. Ze heeft me al veel geleerd en ik heb bewondering voor haar sterke mindset en hoe ze haar leven vormt.


Favoriete motto is eigenlijk veranderd sinds ik mama ben geworden naar “alle cliché’s zijn waar”. Ja, het gaat inderdaad allemaal veel te snel. Ja, de goei gaan eerst en leven & dood ligt dicht bij elkaar... Oh en deze: “het is een fase”, dus geniet er maar van!