Stephanie D.

Stephanie D.

Stephanie (°1988), getrouwd en moeke van drie flinke jongens. 


Werkt als secretaresse in een huisartsenpraktijk.


Mijn favoriete activiteit is samen met het gezin ‘gelijk wat’ doen. Door de werkschema’s is dat niet altijd even evident dus geniet ik er des te meer van als het zover is! Mijn favoriete solo-activiteit is even wegsluipen met een boek en een (warme) koffie. Even graag neem ik pen en papier om zelf wat neer te kladderen.


Volmaakt gelukkig zijn is voor mij wanneer ik de kinderen samen dingen zie creëren (meestal kampen), zie hoe ze elkaar daarbij helpen en zonder dat ze het weten daarbij ook tonen dat ze elkaar graag zien. Wat zou ik zonder mijn jongens zijn.
Dat en de vijf minuten per week dat het huis netjes ligt en alle was gedaan is :-).


Mijn beste eigenschap: Ik beschouw mezelf als zorgzaam, behulpzaam en betrouwbaar.


Mijn slechtste eigenschap: Ik ben niet meteen de meest geduldige persoon … Die strengheid is er vooral voor mezelf maar spijtig genoeg hebben de kinderen en mijn omgeving er ook soms last van…


Ik heb een hekel aan pesten en klagen. Er is nog nooit iemand beter geworden van te pesten en er werd nog nooit een probleem opgelost door te klagen …


Dit waardeer ik het meeste bij vrienden: Dat ze mij aanvaarden zoals ik ben, ook al begrijpen ze het niet altijd helemaal. Samen over serieuze zaken kunnen praten en het vijf mintuten later uitproesten van het lachen. 


Mijn favoriete levensmotto: Benader je omgeving zoals je zelf benaderd wilt worden.

Eigen blog: Moeke Steph