6577fi.jpg

Suzanne

Geboren in 1987. Een goed jaar, want op de Middelbare Rudolf Steinerschool leert ze haar echtgenoot kennen op de schoolbank naast haar. Nog wat elks hun eigen weg gegaan tot ze in 2010 gaan samenwonen, in 2014 in het huwelijksbootje stappen en in 2016 hun oudste dochter Reine op de wereld zetten. In 2018 volgt haar zusje Gutje.

Orthopedagoge van opleiding, bevangen door de sociale microbe en een grote liefde voor creëren, ontwerpen, bedenken en uitvoeren. Zo was ze vroeger zelfstandige zaakvoerder van Porcupine Milestones.  

De thema’s waarover ik vaak diep nadenk: Opvoeden, hoe we kinderen met een stevige blauwdruk de wereld in kunnen zetten. Het doorbreken van standaardpatronen. Hoe we hooggevoelige kinderen een bodem kunnen bieden waaruit ze kunnen groeien en bloeien.

Mijn belangrijkste energiegevers: Mijn kinderen, mijn webshop, afwisseling & uitdaging, het gevoel hebben dat ik niet in één doosje moet passen maar er wel 100 mag kiezen, mijn echtgenoot die me door dik en dun steunt.

Mijn belangrijkste energievreters: Mijn kinderen, mijn webshop, afwisseling & uitdaging, het gevoel hebben dat ik niet in één doosje moet passen maar er wel 100 mag kiezen. Te veel tegelijk doen, drukte, niet genoeg rusten.

Ik ben altijd te vinden voor: nieuwe projecten. Het in vraag stellen van hoe we kinderen opvoeden. Pindanootjes met chocolade.

Enkele van mijn doelen zijn: Gewoon tevreden zijn. Een mooi evenwicht vinden tussen mezelf als mama, partner en individu. Mijn webshop uitbouwen. Zelf richting geven aan hoe ik mijn leven invul. Mijn kinderen een veilig en warm nest bieden van waaruit ze hun vleugels kunnen uitslaan.