6426fi.jpg

Tamara

Tamara (1983), gehuwd, een dochtertje van 2009 en een zoontje van 2012 (sinds 2016 met zware beperkingen). 

Ik werk als (co-teaching)juf in het eerste leerjaar en ik ben beginnen bloggen sinds ik mama ben geworden. Na mijn tweede kindje en de combinatie van het drukke mama/werk-leven kwam aan mijn blogje snel een behoorlijk definitieve pauze, tot ons leven in februari 2016 plots leek stil te staan. Er kwam een abrupt einde aan "mijn droom" en om mezelf niet te verliezen in mijn verdriet, nam ik de draad terug op en ontstond https://entoenstondonslevenstil.blogspot.com

Mijn beste eigenschap: ik ben heel erg positief, heb een zeer groot hart voor anderen en mijn collega noemt mij "haar fuseetje"... Er zou blijkbaar ergens een fusee in mij zitten waardoor ik "goed vooruitga".

Mijn slechtste eigenschap? Ik ben een grote "Piet Precies", heb voor bepaalde zaken weinig geduld - voor andere dan gelukkig wel wat meer - en ik pieker erg vaak over wat anderen van mij vinden/denken. Ik wil daarom altijd voor iedereen goed doen, terwijl ik best wel weet dat dit niet mogelijk is... 

Volmaakt gelukkig ben ik wanneer ik met mijn gezin momenten kan beleven waarbij we eens niet hoeven stilstaan bij alle beperkingen die ons nieuwe leven vaak minder makkelijk maken.

Ik zou weleens voor een dagje multimiljonair zijn. Maar echt hé... Schandalig veel geld hebben! Heel eventjes, een maandje ofzo? Niet om mezelf een luxeleventje te geven - of ja, misschien doe ik mezelf toch wel een of ander duur pleziertje - maar vooral om anderen te helpen die écht een klein of minder klein financieel duwtje nodig hebben!

Soms zou ik mijn hersenen eens héél eventjes willen op "standby" zetten. Gewoon even in zombie-modus gaan en me van niets of niemand aantrekken. ;) >>> Mama is eventjes offline <<< Haha!

Mijn levensmotto: When life puts you in tough situations, don't say "why me?" but "try me!"