4630fi.jpg

Papa fotoshopt dochter in hachelijke situaties

15/06/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

In dit digitale tijdperk is het best wel handig als je overweg kan met Fotoshop.  Dat ondervond ook Stephen Crowley, een papa uit Dublin.Hij fotoshopte zijn dochter in allerlei levensgevaarlijke situaties, die de meeste ouders bijna een hartaanval zouden bezorgen. En dat deed hij zo goed, dat je op het eerste gezicht écht zou denken dat zijn dochter halsbrekende toeren uithaalt.

Papa gooit dochtertje in de lucht

Zeldzame immuunstoornis

Zijn dochtertje Hannah is ondertussen anderhalf. Als baby kreeg ze helaas de diagnose van een zeldzame immuunstoornis, waarna ze zes maanden in het ziekenhuis belandde en chemotherapie moest ondergaan. Uiteindelijk kreeg ze een beenmergtransplantatie van een anonieme donor.

Peuter op ladder

Genieten van het leven

Gelukkig gaat het ondertussen stukken beter met de gezondheid van Hannah. Volgens Crowley maakt ze volop plezier en geniet ze met een grote glimlach en veel humor van het leven.

Peuter langs rand water

Grappige foto’s

Doordat Hannah en haar ouders zoveel gemist hebben tijdens haar eerste levensjaar, nemen ze extra veel foto’s nu ze normale dingen kunnen doen en niet meer zo geïsoleerd zijn.

Peuter op trapleuning

Crowley vond het wel een grappig idee om zijn familie ongerust te maken door iemand die zo kwetsbaar is in hachelijke situaties te plaatsen, natuurlijk zonder haar écht in gevaar te brengen.

Peuter met mes

Beenmergdonor

De gefotoshopte foto’s konden ondertussen op heel wat aandacht rekenen op het internet. En op die manier hoopt Crowley wat extra aandacht te kunnen vestigen op het belang van beenmergdonoren, zodat meer mensen in nood kunnen geholpen worden. Van de 27 miljoen donoren wereldwijd, waren er slechts 3 geschikt voor Hannah. Je registreren als beenmergdonor kan misschien wel levens redden, en dus is het cruciaal dat mensen zich daarvan bewust zijn.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes