tiener voor spiegel

’t Is een samenzwering: 10 regels waar alle pubers zich aan houden

8/03/2024

Tieners kunnen grappig, slim, gevat, attent en zorgzaam zijn. Maar tegelijk kunnen ze ook domme dingen doen die je grijze haren bezorgen en waardoor je je hoofd tegen de muur wil bonken. En wat nog vreemder is: veel tieners doen exact dezelfde domme dingen. Het lijkt wel één grote samenzwering om ouders over de hele wereld op de zenuwen te werken. Zo houden bijna alle tieners zich aan deze regels:

 1. Als je de vraag krijgt om je broer of zus te gaan halen, blijf dan gewoon staan en gil heel hard zijn/haar naam. 
 2. Als de vaatwasser leeg is, zet je vuile vaat dan op het aanrecht.
 3. Als je glas water leeg is, drink dan nog wat water uit een ander glas. 
 4. Als het gaat om vuilnis: lege snoepverpakkingen laat je slingeren in de zetel, gebruikte pleisters leg je op tafel en lege blikjes verzamel je in je kamer.
 5. Als je je kamer moet opruimen, dan gooi je propere kleren in de wasmand.
 6. Als je vuile kleren in de was moet doen, dan zorg je ervoor dat je sokken helemaal opgerold zijn. Voeg af en toe wat zand toe voor een extra leuk effect.
 7. Als je het laatste koekje hebt opgegeten, zet dan de lege verpakking terug in de kast. Misschien heeft iemand straks zin in geen koekje. 
 8. Als je per ongeluk water morst op de vloer, ga dan stilletjes weg. Dat water maakt de vloer glad, en je wil natuurlijk geen ongelukken.
 9. Als je op het toilet zit en de wc-rol is bijna leeg, laat dan 1 velletje hangen. Zo hoef je de rol niet te vervangen. 
 10. Als er net boodschappen zijn gedaan, eet dan eerst alles op wat je lekker vindt en klaag daarna “dat er nooit iets lekkers in huis is”. 
   

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes