schrijvende vrouw

Tieners in Huis zoekt schrijvende mama’s én papa’s!

30/07/2024

Heb je er altijd van gedroomd om je verhaal neer te schrijven en te kunnen delen met de wereld? Heb je iets meegemaakt en wil je dat graag kwijt? Wil je van de daken schreeuwen hoe fantastisch je het vindt om mama te zijn van opgroeiende kinderen, of wil je net ventileren over hoe zwaar het je soms valt om een puber op te voeden? Je verhalen zijn meer dan welkom bij Tieners in Huis!

Bij Tieners in Huis proberen we een beeld te schetsen van hoe het leven écht is, als mama of papa van een opgroeiende tiener. En omdat iedereen het ouderschap op zijn of haar manier ervaart, willen we graag zoveel mogelijk ouders aan het woord laten. Want alleen zo kunnen we een verscheidenheid aan onderwerpen en ervaringen aan bod laten komen.

De hilarische uitspraken van je tieners, de frustraties bij  je pubers, je twijfels rond opvoeden/school/loslaten/ …, de problemen waar je tegenaan loopt of de trots die je voelt over je opgroeiende kinderen: bij Tieners in Huis willen we alle aspecten van het ouderschap een plaats geven. Wil je dus graag eens in je pen kruipen, geef ons dan zeker een seintje.

Je verhaal is meer dan welkom op lore@mamabaas.com

Wij doen ons best om zoveel mogelijk van jullie verhalen snel een plekje te geven!
 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes