draagbare elektrische borstkolf Freestyle Hands-free Medela

WIN: een draagbare elektrische borstkolf van Medela

2/08/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Mama worden is overweldigend. En borstvoeding geven en/of kolven kan dat ook zijn. Maar laat je niet afschrikken. Zoek je eigen weg, eentje die prima past voor jou en je baby, op jullie eigen tempo. En dat kan misschien met de draagbare borstkolf die we mogen weggeven.

Ook al is borstvoeding iets natuurlijks, toch gaan er soms een pak vragen door je hoofd. En dat is niet meer dan begrijpelijk! Het is zowel voor jou als je baby wennen aan iets nieuws. Een lacatatiekundige beantwoordt jullie meest gestelde vragen over borstvoeding.

Soms gaat het niet helemaal vanzelf. Zeker in het begin kan je kleine ongemakken ervaren, ook bij het kolven. Geen zorgen, met enkele eenvoudige tips en hulpmiddelen kan je het jezelf misschien wel weer comfortabel en makkelijk maken. 

Sommige mama’s kunnen of willen meer melk aanmaken dan hun baby vraagt. Of ze willen borstvoeding blijven geven als ze weer gaan werken of gewoon thuis zijn. Je kan er dan voor kiezen om af te kolven en je moedermelk op te slaan, voor een later moment. Zoals bijvoorbeeld met de Medela Freestyle Hands-free.

WIN! De Medela Freestyle Hands-free

Medela borstkolf hands-free freestyle

Ben je een bezige bij, maar geef je ook borstvoeding en kolf je? Dan is deze borstkolf jou op het lijf geschreven.

Ze is speciaal ontworpen zodat je andere taken kan uitvoeren terwijl je aan het afkolven bent. Compact, zakformaat en met lichte opvangcups die discreet in je bh passen.

Vul vóór 21 augustus 2023 - 23u59 onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet sleep jij deze borstkolf in de wacht.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Medela. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes