decoratie en bedankjes communiefeest

Communie- of lentefeest in aantocht? WIN een cadeaubon t.w.v. €100 voor het perfecte feest

1/04/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Zit je binnenkort met een communicant of lentefeestbeest in huis? Er horen wel wat voorbereidingen, decoratie en presentjes bij om er een topdag van te maken voor je feestvarken. En daarvoor mogen wij 5x een waardebon van €100 bij smartphoto weggeven!

Van uitnodigingen en menukaartjes tot decoratie en bedankjes: bij de organisatie van een communie- of lentefeest komt toch wat kijken.

Als je wat inspiratie zoekt, die hebben we! En doe zeker mee aan onze wedstrijd, want wie weet haal jij de cadeaubon van €100 van smartphoto binnen om het feest helemaal af te maken.

Tip: eerst even proefdraaien?

kaartjes communie

Ben je een eeuwige twijfelaar? Zitten de kleuren wel goed? Of gewoon nog niet zeker of je uitnodiging past bij het thema, de outfit van de dag… ? Hé, geen probleem, je kan heel gemakkelijk een proefdruk van je kaartje laten maken.

Bij Smartphoto kan je je favoriete kaart voor slechts €1 eerst eens testen. Je vult je e-mailadres in en je ontvangt een mailtje met unieke actiecode, waarmee je jouw proefdruk eenvoudig kan bestellen. Dat kan zowel voor de uitnodiging, menukaart als bedankkaartjes.

WIN een cadeaubon t.w.v. €100 voor het perfecte feestje

Bij smartphoto ben je aan het juiste adres voor al je feestjes. Je vindt er toffe kaartjes, uitnodigingen, bedankjes, geschenken, tafeldecoratie en nog veel meer benodigdheden voor je feest. Een ongelooflijk ruime keuze aan fotoproducten en allemaal super eenvoudig te maken.

communiefeest

En … goed nieuws! Wij mogen 5x een cadeaubon t.w.v. €100 bij smartphoto weggeven.

Vul vóór 28 april 2024 – 23u59 onderstaand wedstrijdformulier in.

En wie weet kunnen jij en je communicant of lentefeestbeest zich binnenkort volledig uitleven met het voorbereiden van jullie perfecte feestje!

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met smartphoto. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes