3749fi.jpg

6 redenen waarom mama deze ochtend niet zo goed gezind is, euh mogelijks door mij

30/08/2023

Sorry, papa. Sorry, collega's van mama. Het zou kunnen dat mijn mama vandaag niet zo goed gezind is. En het zou heel misschien wel kunnen dat ik daar de schuld aan heb...

  1. Het is mogelijk dat ik het vannacht een beetje heb uitgehangen. Maar ja, ik had serieuze dorst en mama was toch wel niet mijn fles water vergeten klaarzetten zeker?
  2. Blijkbaar was ik heel vroeg wakker. Dat is wel mogelijk. Ik heb eigenlijk niet zoveel slaap nodig.
  3. Maar flink als ik ben, kan ik al helemaal alleen naar beneden. Televisie aanzetten, dekentje nemen … chillen! Tja, het is wel zo dat ik honger had. En uiteraard weet ik wel dat mama vindt dat ik een boterham moet eten als ontbijt, en geen zebra cakejes. Maar mama was er niet om mijn boterham te smeren. En ik had echt een ontzettende honger.
  4. Ja, ik heb misschien ook een beetje gemorst in de zetel. Maar uiteindelijk: het zijn lederen zetels. Dus erg is dat toch niet, een beetje chocolade? Dat is meteen weggeveegd, gewoon met een natte handdoek.
  5. Dat ik geroepen heb dat mama moest komen en zo mijn zus heb wakkergemaakt? Het was toch echt wel tijd om op te staan. Morgenstond heeft goud in de mond. Echt.
  1. Ik heb mogelijks een heel klein beetje ruzie gemaakt met mijn zusje. Over een paar kwesties he. Bijvoorbeeld wat we zouden bekijken op televisie. En in welke zetel zij mocht gaan zitten. Welk dekentje ik wou gebruiken. Enzovoort. Een paar dingetjes maar, echt.

Mama was dus wel eventjes niet zo happy. Maar ondertussen is haar humeur al helemaal opgeklaard, geen zorgen. Ze heeft haar kopje koffie gedronken. En een zebracakeje gegeten. Het komt goed!

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes