6787fi.jpg

Gratis webinar: Hoogsensitief ouderschap

28/05/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Wist je dat … Mama Baas al haar vijfde verjaardag viert? Inderdaad, groot feest bij ons dit jaar! We hadden veel voor jullie in petto, maar helaas heeft corona roet in het eten gegooid en hebben we onze plannen moeten aanpassen. We laten jullie echter niet in de kou staan: de komende vijf weken bieden we jullie elke week (gratis!) een boeiende webinar aan!

De eerste webinar staat op de agenda voor woensdag 3 juni om 16.30u en kan je daarna nog een week lang herkebekijken. Het thema van deze eerste webinar: Hoogsensitief ouderschap, door dramatherapeut en coach Bieke Geenen.

hoogsensitief ouderschap

Hoogsensitiviteit lijkt in grote mate erfelijk te zijn. Dat maakt het opvoeden er niet makkelijker op. Want niet alleen je kind is hoogsensitief, ook jij als ouder moet rekening houden met je eigen specifieke valkuilen en triggers. Als hoogsensitieve ouder is het dan ook allesbehalve eenvoudig om in balans te blijven. 

Bieke Geenen laat je kennismaken met negen triggers die hoogsensitieve mensen uit evenwicht kunnen brengen. Ze geeft je bovendien heel wat  concrete handvatten mee om op een andere manier met je eigen hoogsensitiviteit en die van je kind om te gaan, zodat jullie elkaar beter leren begrijpen en sneller weer rust vinden in jullie gezin.

Na de webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Bieke Geenen is dramatherapeut en coach. Als hoogsensitieve mama met een hoogsensitieve zoon weet ze als geen ander hoe moeilijk het is om haar gezin in balans te houden. In haar praktijk begeleidt ze dagelijks hoogsensitieve ouders. Ze is auteur van het boek Hoogsensitief ouderschap.

Dankzij onze partner OZ kunnen we deze webinar helemaal gratis aanbieden! 

Over partner OZ

OZ - Onafhankelijk Ziekenfonds, wil bijdragen aan de gezondheid van ouders en kinderen, en dat zowel op fysiek, psychisch als sociaal vlak. Welzijn  van ouders én kinderen verdienen daarbij extra aandacht, en daar is het aanbod helemaal op afgestemd.

Als ouder is het belangrijk om af en toe tijd te maken voor jezelf en even helemaal tot rust te komen. Dat vinden ze ook bij OZ: je kan er zelfs rekenen op een terugbetaling voor sauna, massage of schoonheidsbehandelingen! Je vindt alle info daarover hier terug.

Meer weten over hoogsensitiviteit?

Wat moet je doen om je kindje te helpen ontprikkelen aan het einde van een schooldag? Hoe reageer je het best op uitbarstingen na overprikkeling? Wil je een kleine inkijk in het hoofd van je hoogsensitief kleintje? Expert Bieke Geenen biedt informatie, inzichten, tips en tricks in de Masterclass Hoogsensitieve Kinderen (met downloadbare pdf). Voor de hoogsensitieve ouders schreef ze ook het boek Hoogsensitief Ouderschap.

Masterclass Hoogsensitiviteit
Mama Baas Plus Masterclasses

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes