6613fi.jpg

Liesbeth Haesevoets & Liesbeth Talboom

Liesbeth Haesevoets en Liesbeth Talboom zijn ondernemende mama’s. Samen vormen ze het duo 'Studio Maria', want naast hun voornaam bleek ook hun tweede naam identiek: Maria. Ze zijn samen goed voor vijf jonge kinderen en hebben elkaar gevonden als schrijvend en illustrerend duo. Het zijn marketeers die met veel liefde en enthousiasme hun eigen ervaringen als mama omzetten in concepten, boeken en producten.

Ze maakten voor Lannoo het ‘Bewaarboek voor tekeningen’ en ‘Het grote verjaardagenboek’ en werkten als copywriter en illustrator ook mee aan ‘Het rouwt in jou’. 

Ze geloven in de kracht van ondernemende mama’s en werken het liefst op allerlei projecten die hen nauw aan het hart liggen en waarmee ze de wereld een beetje mooier maken. De ene Liesbeth droomt van een afgewerkt huis dat zo op Pinterest kan, de andere wil graag ooit eens een plant uit een avocadopit laten groeien. Je maakt hen blij met een bord sushi, een bos bloemen of iets in Yves Klein blauw.

Ze beantwoorden voor Mama Baas vragen over herinneringen bijhouden, ze delen creatieve ideetjes voor leuke gezinsmomenten en vertellen over hoe het is om een vrouwelijke ondernemer te zijn!

 

Je kan hen volgen op www.studiomaria.be