7207fi.jpg

Annelies M.

Annelies (02/08/1993) is getrouwd met Klaas en mama van Mila (10/09/2019). Ze wonen samen met hun trouwe viervoeter Pongo in Gent.

Job: in werkelijkheid? Medewerker interne communicatie bij ALDI. Tof, gevarieerd en uitdagend. Maar in mijn dromen? Fulltime auteur van beklijvende boeken.

Beste eigenschap: ik verplaats me makkelijk in iemand anders. Door dingen vanuit een ander perspectief te bekijken, word je milder. #idontjudge is op mijn lijf geschreven. Ik oordeel niet snel en probeer het goede te zien in iedereen.

Slechtste eigenschap: ik ben koppig en ongeduldig. Met mij kan je gerust blijven discussiëren, ik heb namelijk een slecht werkende stopknop. Alles moet ook snel gaan. Alleen bingewatchen en lezen, dat kan nooit lang genoeg duren. En met Mila spelen ook niet. Met haar heb ik (meestal) eindeloos veel geduld.

Lijflied: mijn lijflied is mijn Spotify-lijst met powersongs. Van ‘Unstoppable’ en ‘Fighter’ tot ‘Roar’ en ‘Survivor’. Wanneer die liedjes spelen, voel ik me instant een superwoman.

Volmaakt gelukkig: ik weet niet of volmaakt geluk bestaat. Het is dan ook niet voor niets dat ik het boek ‘De kunst van het ongelukkig zijn’ van Dirk De Wachter heb gekocht. Echt geluk kan je maar appreciëren door af en toe iets minder gelukkig te zijn. Het is misschien een cliché, maar sinds de komst van Mila ben ik wel volmaakt dankbaar. En dat maakt me dan weer gelukkig.