5244fi.jpg

Sarah

Sarah (1987), getrouwd, mama van Amélie (2017)

Werkt als administratief medewerker 'waste departement'

Beste eigenschap: trouw en oprecht. En ik breng graag een vonkje geluk in andere mensen hun leven!

Favoriete activiteit: Schrijven en lezen, als het maar met woorden te maken heeft!

Mijn meest voorkomende mentale toestand: op mijn eigen chaotische manier ten volle alle toppen scheren en dalen overwinnen die het leven te bieden heeft.

Volmaakt gelukkig als ik 's avonds wanneer mijn dochter op bed ligt, het huis langs de kant is, manlief een of andere vergadering heeft, in mijn zetel kan ploffen met een goed boek en een warme kop thee. Eindelijk, warme thee drinken! Of: met manlief en mijn dochtertje op zondagochtend, na een knuffelsessie in bed, pannenkoeken eten als ontbijt! *guilty pleasure*

Ik heb de pest aan achterklap en negativiteit. Er is al zoveel misérie in de wereld. Je hoeft er echt niet nog een schepje bovenop te doen!

Ik zou weleens voor een dagje met niets en niemand rekening moeten houden. Gewoon lekker mijn ding doen zonder te moeten omkijken.

Dit waardeer ik het meest bij vrienden: eerlijkheid en oprechtheid. Het maakt me niet uit als je een rotdag hebt gehad. Vrienden zijn er om ook die momenten met elkaar te delen en ik hoef niet persé gezelligheid. Ik zoek vooral 'verbinding'. Zeg het dus gewoon als je even geen zin hebt in mijn geweldig enthousiast gekakel. Samen een potje huilen kan ook heel verbindend werken.

Mijn favoriete motto: Elk moment is een nieuwe kans.