tienermeisje in bed

Jetlag. All day, every day

5/05/2023

Tieners en hun slaapgewoontes ... 's Avonds willen ze niet gaan slapen, 's morgens willen ze niet opstaan. In de derde podcastaflevering van Tieners in Huis biedt Anky De Frangh tips en advies over slaap, energie en hoe je dat het beste aanpakt. 

Tieners op tijd naar bed laten gaan, is vaak een onmogelijke opdracht. Ze op tijd uit bed krijgen, is zo mogelijk nog moeilijker. Want er is afleiding, veel afleiding. Er is de gsm bijvoorbeeld, met de honderden berichten en updates op Snapchat, TikTok, Sendit ... Er is ook twijfel. Welke kleren moet ik aan vandaag? Ligt mijn haar wel goed? 

En daagt de tiener dan eindelijk op aan de ontbijttafel, dan is dat vaak met een knoert van een ochtendhumeur. Op een veilige afstand blijven is vaak de beste optie. Vooral nog niet beginnen te praten, laat staan discussiëren. De ochtendstond heeft geen goud in de mond. Zo blijkt. 

Maar hoe komt het nu dat je tiener 's avonds niet wil gaan slapen en 's morgens niet wil opstaan? Hoeveel slaap heeft een puber eigenlijk nodig? En hoe zorg je ervoor dat je tiener die slaap ook krijgt?

Het komt allemaal aan bod in de derde aflevering van de Tieners in Huis-podcast! Die kan je hier beluisteren. 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes