Tienermeisje met acne kijkt in de spiegel

WIN! Een anti-acnepakket van YUN en maak komaf met lastige puistjes

4/01/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Heeft je tiener last van puistjes? Daar moeten we niet lacherig over doen: het is behoorlijk lastig. En het kan enorm vreten aan het zelfvertrouwen van je kind. Acne kan je behandelen met antibiotica, maar wist je dat er een efficiëntere therapie bestaat met minder bijwerkingen?

Tot 80 % van de tieners krijgen te maken met acne, een chronische huidontsteking. Met ander woorden, als je tiener er last van heeft is die zeker niet alleen – al is dat soms een magere troost.

Hoe pak je acne het best aan?

Antibiotica kan een oplossing zijn, maar een efficiëntere therapie met minder bijwerkingen is nog beter.

Wist je dat bacteriën een oplossing kunnen zijn? Goede bacteriën welteverstaan. Want hoe meer goede bacteriën op je huid, hoe sterker je natuurlijke weerstand tegen de schadelijke bacteriën die puistjes en onzuiverheden veroorzaken. Daarom is het belangrijk om een manier te vinden waarbij je de goede bacteriën kan stimuleren en de slechte bacteriën kan bestrijden.

YUN ACN repair tegen acne

Zo’n manier heeft YUN Probiotherapy: ze voegt levende goede lactobacillen toe aan je huid, zodat je microbioom (je huid) herstelt en beschermt op een meer natuurlijke manier.

De ACN Probiotic repair crème zorgt ervoor dat de bacteriën precies op de plaats terechtkomen waar ze nodig zijn.

 

WIN een anti-acnepakket van YUN

YUN ACN repair tegen acne

Puistjes zijn niet fijn. Punt.

Maar hopelijk kunnen we enkele tieners wat blijer maken met een ACN-pakket van YUN, met een wasgel en crème tegen acne. We mogen er zo 3 weggeven!

Vul vóór 22 januari 2024 – 23u59 onderstaand wedstrijdformulier in.

En wie weet heeft je tiener binnenkort een pakket met YUN anti-acnewapens in huis.

Beluister de podcast 'Ik ben lelijk!'

Dat tienerschap is echt geen walk in the park. Die zonen of dochters van ons voelen zich vaak zo onzeker. De ene zal dit wat gemakkelijker benoemen ('Papa, ik ben lelijk!'), de ander zal het alleen maar in stilte denken ... 

Het lijkt soms alsof die tieners in een spiegel kijken die hun lichaam volledig vervormt, want wij zien vaak iets compleet anders. Vreemd, maar toch ook weer herkenbaar. 

Waar komt dat negatieve zelfbeeld in godsnaam vandaan? Hoe ga je daar als ouder het best mee om? En hoe zit het met complexen die je kunt fixen? Je krijgt een antwoord op al die vragen in de zevende aflevering van de Tieners in Huis-podcast

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met YUN. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.