vermoeide mama

Eén op de twaalf ouders krijgt te maken met parentale burn-out

5/12/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Eén op de twaalf ouders in België krijgt te maken met een parentale burn-out. Da’s veel, heel veel. Hoe kan je de signalen herkennen en tijdig aan de alarmbel trekken, zodat het misschien zover niet hoeft te komen? 

In onze masterclass ‘The kids are alright, nu de ouders nog’ vertelt Lies Clerx, klinisch en gezondheidspsycholoog, je alles wat je over het onderwerp moet weten. Ze legt uit was een parentale burn-out is, welke fases er zijn, welke risicofactoren en welke oplossingen er zijn om uit deze situatie te geraken. 

De masterclass is er zeker niet alleen voor mensen die te kampen hebben met een burn-out, maar ook voor mensen die voelen dat het de verkeerde richting uitgaat, die nood hebben aan advies of die gewoon geïnteresseerd zijn in het onderwerp. 

Wat mag je verwachten? De masterclass biedt je ruim twee uur aan beeldmateriaal boordevol info, opgedeeld in 7 video’s. Je kan deze bekijken wanneer het jou past. Je kan de masterclass trouwens ook als podcast beluisteren.  Je krijgt daarbij een handig e-book dat je zelf kan printen of een fysiek boek. Dat bevat heel wat info uit de masterclass, aangevuld met testjes en vragen om te beantwoorden.  

De masterclass kost €45 (met downloadbare pdf) of €55 (met fysiek boekje), maar momenteel geniet je van een early bird-korting van €10 en betaal je dus maar €35 of €45!

Parentale Burnout Masterclass
Mama Baas Plus Masterclasses

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes