vermoeide mama

Mama Baas Plus: Masterclass ‘The kids are alright, nu de ouders nog’ met Lies Clerx

14/02/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Zit je hoofd vol vragen rond het welzijn en de opvoeding van je baby, peuter of kleuter? Bij Mama Baas Plus krijg je concrete en kwaliteitsvolle antwoorden op al je vragen, aan de hand van masterclasses gegeven door ervaren experts. Onze tweede masterclass focust op een heel interessant thema: parentale burn-out.

Voel jij je niet goed in je vel? Ben je soms zo moe dat je je bed niet uit raakt? Ben je soms je motivatie om 'mama' of 'papa' te zijn kwijt? Ben je minder emotioneel betrokken bij je kinderen? Het ouderschap is een hele aanpassing en kan soms vermoeiend zijn. Maar wat is nu normaal? En vanaf wanneer is er sprake van een parentale burn-out? Stel jij je deze vragen of wil je meer weten over parentale burn-out? Dan kan deze masterclass helpen.

Eén op de twaalf Belgische ouders krijgt te maken met een parentale burn-out. Deze masterclass is niet alleen bedoeld voor ouders die er al mee te maken hebben, maar ook voor ouders die willen weten wat een parentale burn-out precies is, wat de risicofactoren zijn, hoe je tot een burn-out komt en wat je eraan kunt doen. 

Lies Clerx is mama van vier kindjes en daarnaast klinisch psychologe. Ze focust zich op volwassenen met burn-out, stressgerelateerde klachten en/of traumaproblematiek. In 2020 richtte ze de psychologenpraktijk Leading moms op, waar ze zich focust op mama's. In deze masterclass wil ze je alle basisinformatie geven die je moet weten over een parentale burn-out. 

Wat kan je verwachten? 

Alle content wordt op een toegankelijke manier uitgelegd in 120 minuten aan videomateriaal. Je krijgt concrete tips en tricks van een expert die een echte autoriteit is in zijn of haar vakgebied. Deze video’s bekijk je wanneer het jou past, en worden aangevuld met een handig werkboekje (fysiek of e-book). 

  • De masterclass bevat 120 minuten aan videomateriaal, opgedeeld in 7 modules. Je kan alle video’s meteen na elkaar bekijken of in stukjes, zodat je alles op je eigen tempo kan volgen wanneer jij het wilt. In de verschillende modules legt Lies je uit wat een parentale burn-out is, welke fases er zijn, welke risicofactoren en welke oplossingen om uit deze situatie te geraken.
  • Bij de masterclass krijg je een handig werkboekje waarmee je aan de slag kan. Je kan kiezen tussen een gedrukt exemplaar dat bij jou thuis geleverd wordt of een e-book (pdf).
  • Bij de masterclass krijg je ook de audiobestanden, zodat je deze als podcast kan beluisteren. Zo kan je rustig verder luisteren als je geen tijd hebt om te kijken, of snel iets herbeluisteren.

 

  1. Masterclass ‘The kids are alright, nu de ouders nog’ met e-book > € 45 
  2. Masterclass ‘The kids are alright, nu de ouders nog’ met fysiek boek > € 55

 

Parentale Burnout Masterclass
Mama Baas Plus Masterclasses

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes