3198fi.jpg

Elke

(1983), mama van Kasper (2013), gehuwd

Werkt als redacteur bij Newsmonkey.be

Mijn beste eigenschap: beetje raar om dat over jezelf te moeten zeggen but here it goes: ik ben redelijk kritisch en analytisch, en ik neem graag een ‘ander’ standpunt in. Ik hou ook met veel factoren rekening, en kan voor alles wel een uitleg bedenken. En formuleren ;)

Mijn grootste fout: ik neem veel dingen veel te persoonlijk en kan mij erg opwinden over dingen ­ook dingen waar ik geen controle over heb.

Mijn meest voorkomende mentale toestand: sinds de kleine: vermoeid!

Volmaakt gelukkig als alles samenvalt en mijn schema perfect klopt ­ en dat kan zowel tijdens de voorbereiding van een kerstdiner zijn als wanneer opstaan­ontbijten­gaan zwemmen vlot en zonder trucs verloopt.

Heb compleet de pest aan mensen die niet verder nadenken dan hun neus lang is, en dan vooral in situaties waar het gevaarlijk wordt (het verkeer) of persoonlijk pijnlijk (trollen!)

Ik zou weleens voor een dagje Tina Fey, Amy Poehler of Sheryl Sandberg willen zijn. Of nog: President Obama, Alain de Botton (om te weten hoe zijn brein eigenlijk werkt) of Russell Brand. Of Malala Yousafzai … zo veel mensen!

Mijn held: ik vind iedereen die zich inzet voor sociale en humanitaire doelen een held, of het nu gevaarlijk is of niet, of je één persoon helpt of duizend.

Mijn lijflied: Heaven is a place on earth (Belinda Carlisle)

Dit waardeer ik het meest bij vrienden: dat je jezelf mag zijn, no matter what. Zonder dat ze daarom altijd akkoord gaan met wat je zegt. Integendeel: liever dat ze mij af en toe uitdagen (ook al is dat in eerste instantie niet echt leuk).