3429fi.jpg

Nadine

(1978), getrouwd met Mario, mama van 2 stoere binken: Robbe (°2011) en Berre (°2014)

Ik werk als vertaler en tekstschrijver in Nederland en België.

Mijn beste eigenschap: Ik stoef niet graag. Maar als ik toch iets moet zeggen … Mijn inlevingsvermogen en mijn groot hart. En dat hart draag ik ook op de tong. Lekker spontaan en eerlijk. Zo hoort het, vind ik. Verder ben ik heel nauwkeurig en zit ik nooit zonder inspiratie als ik moet schrijven. En nog een belangrijke: ik laat mensen graag lachen.

Mijn favoriete activiteit: I guess I am a real Instagram-addict. Grote broer die kleine broer een spontane knuffel geeft en ik snel meteen naar mijn mobieltje. Toveren met filters. Heerlijk toch? En eten! Ik eet gewoon veel te graag.

Mijn meest voorkomende mentale toestand: In a rush. Toegegeven, ik heb geen geduld. Stresskip. Het moet vooruit gaan. Stilzitten of luieren is niets voor mij. Want wat kan je niet allemaal gedaan krijgen tijdens 2 minuten? De wasmachine vullen, de boekentassen maken, dat e-mailtje nog gauw beantwoorden, PMD sorteren, enz. En ja, ik kom wel eens te laat. Vaak eigenlijk ☺.

Volmaakt geluk is voor mij: het klinkt cliché, maar ik ben pas echt gelukkig als mijn kinderen dat zijn. Als ik hen zie genieten van een dagje pretpark of lekker uitwaaien aan zee … ja, dan zakt de grond onder mijn voeten eventjes weg en dan wil ik bewust denken “Hey, genieten meid! Want dit duurt niet eeuwig”.

Hier heb ik compleet de pest aan: treuzelaars aan de kassa, slenterende chauffeurs, oplichters, schoenen poetsen … En rommel! Ik haat rommel. Kan er niets aan doen. Ik heb pas mentale rust als alles netjes ligt en als de blikken en conserven met hun etiket naar voren staan. Freaky.

Ik zou weleens voor een dagje een stressloze versie van mezelf willen zijn. Gewoon eens weten hoe het voelt om niet te denken aan wat ik nog allemaal moet doen.

Mijn favoriete motto: Alles is veel voor wie niet veel verwacht. Tel niet de dagen, maar laat de dagen tellen.