jongen

Mama Baas Plus: Masterclass ‘Hoogsensitieve kinderen – de basiscursus’ met Bieke Geenen

24/04/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Zit je hoofd vol vragen rond het welzijn en de opvoeding van je kind? Bij Mama Baas Plus krijg je concrete en kwaliteitsvolle antwoorden op al je vragen, aan de hand van masterclasses gegeven door ervaren experts. Ook onze vierde masterclass heeft een heel interessant thema: Hoogsensitiviteit – de basiscursus. 

Wat moet je doen om je kindje te helpen ontprikkelen aan het einde van een schooldag? Hoe reageer je het best op uitbarstingen na overprikkeling? Wil je een kleine inkijk in het hoofd van je hoogsensitief kleintje? Dan is de Masterclass Hoogsensitieve Kinderen (met downloadbare pdf) iets voor jou! Expert Bieke Geenen biedt informatie, inzichten, tips en tricks en nog zoveel meer!

Bieke Geenen is hoogsensitief expert, coach en auteur. Als hoogsensitieve mama met een hoogsensitieve zoon weet ze als geen ander hoe moeilijk het is om haar gezin in balans te houden. In haar praktijk begeleidt ze dagelijks hoogsensitieve ouders en kinderen, en helpt ze hen de juiste handvatten te vinden om anders met hun hsp om te gaan. Ze schreef ook het boek Hoogsensitief ouderschap. In deze masterclass draait ze de rollen om: hoe kan je als ouder het best omgaan met jouw hoogsensitieve kind?

Wat kan je verwachten? 

  • De masterclass bevat 120 minuten aan videomateriaal, opgedeeld in 5 modules. Je kan alle video’s meteen na elkaar bekijken of in stukjes, zodat je alles op je eigen tempo kan volgen wanneer jij het wilt. In de verschillende modules legt Bieke je uit wat hoogsensitiviteit eigenlijk is en met welke uitdagingen (ouders van) hoogsensitieve kinderen geconfronteerd worden, geeft ze handvatten mee om gepast te reageren bij overprikkeling en deelt ze extra tips om je kind te ondersteunen. 
  • Bij de masterclass krijg je een handig werkboekje waarmee je aan de slag kan. Je kan kiezen tussen een gedrukt exemplaar dat bij jou thuis geleverd wordt of een e-book (pdf).
  • Bij de masterclass krijg je ook de audiobestanden, zodat je deze als podcast kan beluisteren. Zo kan je rustig verder luisteren als je geen tijd hebt om te kijken, of snel iets herbeluisteren.
  1. Masterclass ‘Hoogsensitieve kinderen: de basiscursus’ met e-book >€ 45 (€35 in EARLY BIRD-actie)
  2. Masterclass ‘Hoogsensitieve kinderen: de basiscursus’ met fysiek boek >€ 55 (€45 in EARLY BIRD-actie)

 

EARLY BIRD-actie

Snelle beslissers krijgen €10 korting tijdens de EARLY BIRD-actie!

Masterclass Hoogsensitiviteit
Mama Baas Plus Masterclasses

Boek in de kijker

 
hoogsensitief ouderschap

In het boek ‘Hoogsensitief ouderschap / Zo blijf je als hoogsensitieve ouder in balans’ lees je hoe je als hoogsensitieve ouder ook goed voor jezelf kan blijven zorgen. Auteur Bieke Geenen laat je kennismaken met negen triggers die hoogsensitieve mensen uit evenwicht kunnen brengen. Ze geeft je heel wat concrete handvatten mee om op een andere manier met je eigen hoogsensitiviteit en die van je kind om te gaan, zodat jullie elkaar beter leren begrijpen en sneller weer rust vinden in jullie gezin.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes