Isabel Elst

Isabel Elst

Als loopbaanbegeleider en burn-out coach begeleid ik (jong)volwassenen naar  meer energie, voldoening en plezier in hun werk en leven (www.taketheleap.be).

Ik krijg geregeld jonge mama’s in de praktijk die worstelen met hun balans werk-privé, die iets willen veranderen op werkvlak nu ze mama geworden zijn of die het moeilijk vinden om af en toe eens wat tijd voor zichzelf te nemen. Samen met hen ga ik op zoek naar wie ze echt zijn en wat ze willen in hun leven. Ik reik hen praktische tools aan waarmee ze meteen aan de slag kunnen om hun doelen (op werk- en persoonlijk vlak) te bereiken. Als mama van twee jonge kinderen zijn dit ook voor mij heel herkenbare thema’s.

De getuigenissen van deze mama’s en ook mijn eigen verhaal van werkende mama bundelde ik in het boek ‘Hoe doen die andere mama’s dat toch?’. Een boek met tal van praktische tips en tricks voor elke mama die haar weg zoekt in onze maatschappij en een manier van werken, leven en moederen nastreeft, die werkt voor haar, los van (en soms ingaand tegen) de gangbare visies en regels die bestaan in onze maatschappij