4605fi.jpg

Tina Favache

Professionele Opruimcoach en personal organiser

Voor wie het even hoort donderen in Keulen een woordje uitleg… Je hebt mensen die altijd op zoek gaan naar verbetering… Ik ben zo iemand. Een handigere indeling van mijn keukenlade of kledingkast, een efficiëntere archiefstructuur voor de administratie of de perfecte gezinsplanning.

Ik hou ervan om dingen beter, mooier en makkelijker te maken. Maar hiervoor heb je flink wat overzicht en structuur nodig, en dat ligt niet altijd voor het rapen.

In mijn eigen zoektocht naar meer tijd en meer rust in mijn hoofd, bleek al snel dat organiseren mijn tweede thuis is. Ik doe het met grenzeloze energie en het gaat bijna vanzelfsprekend. Ik voel me goed in een opgeruimde en overzichtelijke omgeving waar alles een vaste plek heeft.

Vanuit Quali-time, het bedrijf dat ik een tijd geleden startte, wil ik graag helpen om iemands werkwijze overzichtelijker te maken in huis.

Sinds 2017 ging ik ook per maand een opdracht/uitdaging aan in huis met mijn volgers op mijn eigen Facebookpagina. Zo hebben we al de opruim van kleding, boeken, keuken, papieren… afgewerkt. Voor de geïnteresseerden die naast de tips die ik hier zal posten graag nog wat dieper ingaan op het maandelijkse onderwerp, raad ik aan om je aan te sluiten bij mijn besloten Facebook-groep ‘365x opruimen’ of mijn boeken te lezen Het opruimboek voor mijn gezin en Mijn opruimboek