2994fi.jpg

Tina D. B.

Tina (1985), samen met de geweldige Kristof, mama van temperamentje Senne (10.11.2010) en harde kop Jutta (28.01.2013).

Ik werk al tien jaar als leerkracht in het secundair onderwijs in Aalst, geef les in het 2e jaar (Nederlands) en in het 3e jaar (godsdienst & informatica).

Mijn beste eigenschap: Ik ben gepassioneerd. In alles wat ik doe. Wat het dan ook tegelijk een slechte eigenschap maakt :-)

Mijn grootste fout: Ik denk vaak na over hoe dingen gaan zijn of moeten zijn of moeten lopen en dan is het (natuurlijk!) niet zo. Frustrerend. Overkomt me keer op keer. Zeker met die twee kleine monstertjes.

Met welk talent was ik graag geboren: Geduld. Is dat een talent? Voor mij zou dat wel een talent zijn. Maar nee. Niet mee geboren. Spijtig maar helaas.

Waar heb ik compleet de pest aan: Wassen. Kuisen. Strijken. Me afvragen wat we gaan eten vanavond. In de winkel, want aan lijstjes doe ik niet. Huishoudelijke dingen dus. Ik ben niet zo heel huiselijk van aard. Ik doe mijn best, maar 't is lastig. En dan pas ik mijn motto toe ;-)

Mijn favoriete auteur: Clive Owen. MMMMMMmmmmmMMMM Clive Owen vind ik niet alleen een heel mooie man, maar ook echt een geweldige acteur.

Mijn held: Mijn allergrootste held is mijn lieve papa.

Mijn favoriete motto: Moeilijke keuze tussen 'Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat' en 'Het is een fase'. Heel geruststellend allebei, zowel in het mama-zijn als in mijn leven in het algemeen.

Heeft een eigen blog: Http://woordenstromen.blogspot.com