Vera

Vera G.

Ik ben Vera, getrouwd met Daniel en samen hebben we vier heerlijke kinderen: Elisa (22), Ilir (12), Emma (10) en Arthur (8). 

Ik ben een thuisonderwijs mama sinds 2013. Ik geef op dit moment nog thuisonderwijs aan twee van de vier kinderen. Daarnaast geef ik bijles na schooltijd aan kinderen die wat hulp kunnen gebruiken.

Verder ben ik kinderyogadocent (op dit moment helaas niet praktiserend wegens tijdtekort) en individueel emotioneel begeleidingscoach in opleiding.

Ik houd van veel en diverse dingen, maar ik zal er een paar uitkiezen :-). 

Ik houd van met mijn gezin samen zijn (wat een groot voordeel is als je thuisonderwijsmama bent), echt samen zijn ... Wandelen, spelen, kletsen, lachen, knuffelen, stoeien, eten enzovoort.

Ik houd van alleen-tijd. Iets wat me moeite heeft gekost om dat te leren nemen maar het gaat me steeds  beter af. Ik ga graag lang in bad, lees en schrijf graag, ik mediteer en doe yoga en in de zomer werk ik graag uren in de (moes)tuin.

Ik houd van persoonlijke groei. Hier neem ik ook bewust ruimte voor en dat is zalig, zowel voor mij als mijn gezin. Ik maak tijd om ceremonies bij te wonen, boeken of podcasts te beluisteren over dit onderwerp en ben fan van plantmedicijn. 

Ik houd van gek doen, dansen, zingen, mijn katten, tuinieren, lekker eten, een goed boek ...

Je leest het al, ik houd van het leven!

Mijn beste eigenschappen: ik ben vrolijk, enorm leergierig, energiek en enthousiast. Ik ben niet bang voor zelfreflectie of schaduwwerk zoals anderen het kennen en ik ben vol liefde.

Mijn mindere eigenschappen: Ik kan een kort lontje hebben en dan te snel te boos worden. Dit is dan ook meteen mijn grootste werkpunt nog ... Grrr.

Soms schiet ik zo door in het zo perfect willen doen dat ik de connectie verlies met mijn omgeving en mezelf. 

En ik heb een ding met getallen, ik kan ze moeilijk onthouden waardoor ik afspraken en verjaardagen e.d. vergeet of op totaal verkeerde momenten ergens aankom.

Powersongs: Weeral erg divers en breed :-). Ik kan heerlijk genieten van klassieke muziek, dansen en bij mezelf komen met Fia, helemaal lekker ga ik op Sam Garreth maar ook op Techno house. .. en eigenlijk alles wat daar tussen in zit.