3099fi.jpg

Sara V. A.

Sara (1981), gehuwd, mama van Fons (°2011 + 2011), Miel (°2012), Mon (°2014) en Thieu (°2015)

Werkt als accountmanager en kinderyogadocent.

Beste eigenschap: ik wil graag dat iedereen zich goed voelt. Of ik daarvoor nu mijn eigen slaap moet laten, me in bochten moet wringen om op twee plaatsen tegelijk te zijn of een vervelend gesprek aan de gang moet houden: als ik het gevoel heb dat anderen blij zijn, ben ik dat ook.

Mijn grootste fout: zie beste eigenschap, want daardoor beland ik zelf soms op plaats nr 27 :-).

Ik was graag geboren met: doorzettingsvermogen, want dan was ik wellicht sneller afgestudeerd, topsporter, 15 kg lichter… Nu ik erover nadenk: sinds ik mama ben, ga ik wel door vuren voor mijn gezin. Een mens kan dus veranderen.

Mijn meest voorkomende mentale toestand: waarschijnlijk opgejaagd als een wild konijn, maar ik vertel mezelf graag dat ik behoorlijk zen ben en alles onder controle heb. En blijkbaar lijkt dat voor de buitenwereld ook wel zo.

Volmaakt gelukkig als: melig, maar waar: mijn kindjes horen lachen.

Hier heb ik compleet de pest aan: de auto wassen. Of een kast zonder chocolade als ik er écht zin in heb. Idem voor diepvries zonder ijs.


Ik zou weleens voor een dagje willen zijn: mezelf als puber, om mezelf te vertellen dat het leven als volwassene wel meevalt en dat alles waarover ik toen piekerde wel in orde zou komen.

Hier zou ik weleens willen wonen: ik woon heel graag in het huis waar ik nu woon, maar mocht het in het dorp staan waar ik groot geworden ben en waar de meeste van mijn vrienden nog wonen, dan was het helemaal perfect.

Mijn favoriete auteur: vraag dat over een jaar of 20 nog eens, misschien heb ik dan terug tijd om te lezen :-).

Mijn favoriete motto: Pieker niet over wat je leven had kunnen zijn, maar geniet van wat het vandaag is.