8149fi.jpg

Greet Warmenbol

Talentenfluisteraar 

In 1992 studeerde Greet af als Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen. Ze werkte in de financiële sector, huwde en werd moeder van 4 kinderen (nu tussen de 24 en 17 jaar).

Omdat haar kinderen niet volledig “binnen de lijntjes” van het  klassieke schoolsysteem kleurden, maar, zoals  alle kinderen, wél vol potentieel zaten, begon ze zich te verdiepen in talenten. Om verder te kijken dan de punten op het rapport.

Meerdere opleidingen rondom talenten en positieve psychologie gaven haar inzichten waardoor ze evolueerde van een moeder met twijfels naar een moeder met vertrouwen. En dit zie je weerspiegeld in het zelfvertrouwen van haar kinderen.

Greet startte in 2016 haar praktijk als Talentenfluisteraar. Zowel jongeren (vanaf 10 jaar) als volwassenen helpt ze bij het vinden van hun unieke talentenmix, om zo juistere keuzes te kunnen maken, waardoor motivatie en zelfvertrouwen toenemen.

Om ook zoveel mogelijk ouders te kunnen helpen bij het  vinden en versterken van de unieke kracht van hun kind maakte ze een bondige online cursus.

Meer info vind je hier.