Eline

Eline

Hoi, ik ben Eline (°1991), ik kom uit een gezellig nest van vier kinderen, ben getrouwd met mijn beste vriend, en samen hebben we een nog geweldiger vriendje gemaakt, aka ons zoontje (°2020).

Ik droomde er altijd van om schrijfster te worden, liep in een vorig leven een geweldige stage bij De Standaard en ben nu een fiere medewerker klinische studies op de fase 1 unit van Oncologie.

Op goede dagen kan ik goed luisteren naar anderen, probeer ik empathisch te zijn en haal ik samen met mijn zoontje de gekste toeren uit (om de dag erna helemaal stijf te zijn en te beseffen dat ik oud word…).

Op minder goede dagen ben ik asociaal, hangry (wat mijn ventje helaas overgeërfd heeft)en kan ik een vervelende stijfkop zijn voor wie je niks goed kunt doen.

Ik kan heel gelukkig worden van het blije gezichtje van mijn zoontje, mooie muziek, goed bedachte moppen (ik ben fan van comedians) en eten na lang honger te hebben geleden.

Soms zou ik nog eens dagje terug kind willen zijn en deze keer ten volle genieten van de zorgeloosheid van toen, en zou ik mijn jongste broer (1993 - 2019) nog eens een dikke knuffel willen geven.

Muziek die me weer energie geeft om er tegenaan te gaan, is onder meer ‘Knights of Cydonia’ van Muse (blijft een klassieker) en ‘Master of Puppets’ van Metallica, waarbij onze kleine man steevast begint te headbangen ;-).